Backoffice medewerker? Wij komen graag met je in contact! Lees meer

Zonnepanelen zakelijk, VvE en bedrijven

Multi Energy Solutions

Zonnepanelen voor zakelijke gebouwen, VvE’s en andere grote projecten. Multi Energy Solutions helpt u graag bij uw transitie naar een duurzame toekomst. We zijn daarbij niet alleen uw installateur voor zonnepanelen. We zijn een partner in verduurzaming.

We kunnen u naast het zonnepark direct helpen met centraal aircosystemen, ledverlichting en warmtepomp installaties. We werken daarbij zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw.

Zonnepanelen installateur VvE en zakelijk - zonnepanelen op dak bedrijfspand - Multi Energy Solutions

Zonnepaneel installaties veilig opgeschaald

Zodra zonnepaneel installaties op grotere schaal worden ingezet gaan er meer zaken spelen dan enkel toevoegen van meer panelen. Het totale vermogen loopt op een zonnige dag serieus op. Het is van essentieel belang dat installateurs van grotere installaties exact weten wat ze doen. Het zijn namelijk de zaken waar u niet direct op let die de kwaliteit van de installatie bepalen.

Bij Multi Energy Solutions bent u zeker dat al vanaf het legplan de juiste bekabeling berekend wordt en dat bijvoorbeeld niet bezuinigd wordt op de connectoren. Zaken die vaak onbesproken blijven en voor sommige installateurs helaas een verdienmodel zijn. Maar juist deze punten maken het verschil tussen een veilige installatie en een installatie die potentieel brandgevaarlijk is.

Zonnepanelen installateur VvE en zakelijk - zonnepanelen op dak tcc - Multi Energy Solutions
Advies over zonnenpanelen - Yavuz Sogutlu - Multi Energy solutions

Ondersteuning aanschaf zonnepanelen MKB, VvE, stichting en grootbedrijf.

Multi Energy Solutions is niet enkel een zonnepanelen installatiebedrijf. Als partner bij het verduurzamen van uw bedrijf voorzien we u van advies en ondersteuning op maat. Wat doet u bijvoorbeeld met het energie overschot van uw panelen?

Terugleveren kan, maar juist aanvullende duurzame oplossingen die via de zonnepanelen van stroom worden voorzien verdubbelen de verduurzaming. Denk aan centraal aircosystemen, warmtepomp installaties of led lijnverlichting.

Subsidie en BTW
We begeleiden of regelen de subsidie aanvraag voor zonnepanelen zoals bijvoorbeeld de SDE++, ISDE en EIA.  We begeleiden financieringen en assisteren bij de BTW teruggave.

Uiteraard bieden we onderhoudscontracten aan die bij veel verzekeraars inmiddels verplicht zijn. 

Afspraak op het dak

Als u interesse heeft in zonnepanelen voor uw organisatie wilt u natuurlijk weten met wie u zaken gaat doen. Wat de mogelijkheden zijn en de kosten/baten. We komen het u graag uitleggen. Bij onze afspraak schouwen we het dak en pand. Zo kunnen we u vakkundig adviseren welke verduurzamingen voor u interessant zijn. Dat scheelt u tijd.

Geen zorgen, als u liever het dak niet zelf op gaat brengen we het volledig voor u in kaart zodat u een duidelijk beeld heeft vanaf de grond.


MULTI ENERGY SOLUTIONS
Tel: 0251 – 29 62 28
Mail: info@multienergysolutions.nl

Afspraak aanvragen

A-kwaliteit zonnepanelen (Tier 1)

Veel bedrijven kiezen voor zonnepanelen. Voor zowel het rendement als de levensduur maakt het veel uit wat voor zonnepanelen het zijn. Het verschil tussen een A-kwaliteit zonnepaneel en een B-kwaliteit kan enorm zijn. 

Bij Multi Energy Solutions werken we standaard met  Enphase, Solar Edge & zonnepanelen van AEG, Jinko Solar, TW Solar en Sonnestromfabrik. Deze merken hebben zich bewezen in de praktijk en daarom kunnen wij onze kwaliteitsbelofte waarmaken.

Heeft u zelf toch een ander merk op het oog? Dan kunnen we deze in veruit de meeste gevallen uiteraard gewoon leveren en installeren voor u.

Team van multi energy solutions met groot zonnepanelen project

Ruim 10.000 installaties ervaring

Het team van Multi Energy Solutions heeft inmiddels ruim 10.000 zonnepaneel installaties op naam staan. Van VvE projectbouw tot woningen met enkele zonnepanelen en van MKB panden tot grote projecten met honderden panelen gekoppeld met energie opslag en centraal aircosystemen.

Met ons team gekwalificeerde en gecertificeerde installateurs en dakwerkers kunt u er zeker van zijn dat niet alleen de panelen zelf maar ook de installatie, het onderhoud en de nazorg van hoge kwaliteit zijn.

Uiteraard bieden wij uitgebreide garanties op materialen en installatie.

Wie komt er over de vloer?

Gecertificeerd zonnepanelen installateur

Bij Multi Energy Solutions staat we voor kwaliteit. Dat ziet u terug in ons advies, onze producten en onze installaties. Standaard werken we met A-kwaliteit materialen, ook bekend als ’tier 1 zonnepaneel systemen’. Van panelen tot omvormers, power optimizers tot het installatiemateriaal kunt u er zeker van zijn dat nergens bezuinigd wordt op kwaliteit. We regelen alles, denk aan aanpassingen of vervanging van meterkasten, hulp bij financiering tot en met de subsidieaanvragen. We leveren alles kant en klaar op.

Certificeringen

Multi Energy Solutions is een gecertificeerd installatiebedrijf voor zonnepanelen en verduurzamingsoplossingen.
We voeren de certificeringen InstallQ, STEK, ISO en VCA.

Multi Energy Solutions - Yavuz Sogutlu

PORTFOLIO

We hebben al duizenden klanten mogen helpen met zonnepanelen en andere verduurzamende oplossingen.

We laten u graag een greep zien uit de projecten die we al mochten realiseren.

Zonnepanelen kunnen afhankelijk van de constructie bijna altijd geplaatst worden. Of het dak nu schuin, plat, modern of klassiek is.

Offerte aanvragen

Weet u al hoeveel kWh u op wilt wekken en hoeveel m2 u beschikbaar heeft? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Aan de hand van uw gegevens geven we u dan graag een richtprijs. 

De definitieve prijs kunnen we altijd pas geven na ons vrijblijvend schouwbezoek. Zodat onze installateur de situatie ter plaatse kan beoordelen. U kunt ons bellen, mailen of het online offerte formulier gebruiken.

MULTI ENERGY SOLUTIONS

Tel: 0251 – 296228
Mail: info@multienergysolutions.nl

Vrijblijvende offerte

Informatie over zonnepanelen

Werkt een zonnepaneel in de schaduw?

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden hoeft een zonnepaneel niet in de volle zon te staan om zonne-energie op te wekken. Een zonnepaneel werkt namelijk op ‘licht’. De zonnecellen (of lichtcellen) in een zonnepaneel geleiden stroom zodra er licht op valt. Dus op een bewolkte dag wekt u ook gewoon stroom op. Wel is er een verschil in de hoeveelheid opgewekte energie. Hoe meer licht, hoe hoger de opbrengst.

Met slagschaduw wordt dit verhaal wel anders. Bijvoorbeeld van een schoorsteen, afvoerbuis of sterke vervuiling. Deze kunnen het rendement flink beïnvloeden doordat de panelen in serie zijn geschakeld. Wij adviseren daarom in deze gevallen een solar edge power optimizer aan het systeem toe te voegen of te kiezen voor Enphase micro omvormers. Deze zorgen ervoor dat de opbrengst bij ieder weertype optimaal is. 

Video afspelen

Folie of glas-glas zonnepanelen kiezen?

Zonnepanelen met folie (glas-folie)
Zoals met alles in de techniek verbeteren producten zich met de tijd. Zonnepanelen zijn nog een relatief jonge techniek, dus verbeteringen zijn altijd te verwachten. Een traditioneel zonnepaneel bestond (versimpeld) uit een frame, een laag glas, een lijmfolie (EVA), de zonnecellen, een folielaag en een achterpaneel.

Het nadeel van deze uitvoering is dat na jaren gebruik de weersinvloeden het paneel aan kunnen gaan tasten. Door water (vocht), de hoge temperatuurverschillen en spanningsopbouw in de panelen kunnen de lagen beschadigen. Dit zorgt voor rendementsverlies. Panelen met folie zijn over het algemeen wel goedkoper en het is natuurlijk niet zo dat ze slecht zijn. Wel is het zo dat er een betere techniek is ontwikkeld. Namelijk ‘glas glas zonnepanelen’.

Zonnepanelen glas-glas
Bij het glas-glas zonnepaneel is het complete paneel ingesloten met glas. Dat wil zeggen de achterzijde van het paneel heeft ook een glaslaag gekregen. Groot voordeel hiervan is dat de weersinvloeden vele malen minder zijn. Dit resulteert in langere rendementsgaranties op de glas glas panelen. Zo biedt AEG, waar we graag mee werken, 30 jaar rendementsgarantie op de glas-glas panelen.

Hoe lang is de wachttijd voor de installatie van zonnepanelen?

Dankzij ons team, eigen voorraad en efficiënte processen streven we ernaar om binnen drie weken na overeenkomst de zonnepanelen geïnstalleerd te hebben op uw bedrijfspand.

Hoe lang is de garantie op zonnepanelen?

Dit hangt af van het merk en type zonnepaneel dat u kiest. Kiest u bijvoorbeeld voor ‘standaard’ AEG zonnepanelen dan zit hier 20 jaar product garantie en 25 jaar rendementsgarantie op. Op de AEG glass-modules is dit zelfs 30 jaar!

U kunt er hoe dan ook vanuit gaan dat we uitstekende garanties bieden op de materialen en installatie. De product specifieke garantievoorwaarden ontvangt u voorafgaand aan de installatie.

Is mijn bedrijfspand geschikt voor zonnepanelen?

Hiervoor zijn een aantal factoren van invloed op de mate van geschiktheid. Denk hierbij bv aan; 

  • De dakconstructie
  • Hellingshoek
  • Hoeveelheid licht
  • (Slag)schaduw
  • Ligging van het dak
  • Type dakbedekking
  • Staat van de dakbedekking.


Bij Multi Energy Solutions geven we daarom nooit een definitieve offerte af zonder eerst op schouwbezoek te komen. Onze installateur bekijkt de huidige situatie en geeft u persoonlijk advies. Ook heeft u zo een goed beeld met wie u in zee gaat. Wel zo prettig.

Na afloop van het schouwbezoek ontvangt u een definitieve offerte waarna u kunt beslissen om de zonnepanelen te laten plaatsen door ons of niet.

Hoe lang gaat een zonnepaneel mee?

Deze vraag is geheel afhankelijk van welk zonnepaneel u kiest. Goedkopere (tier 2 – 3) panelen zijn vaak van mindere kwaliteit en gaan dus ook minder lang mee. Ook zullen deze sneller zakken in rendement. We kunnen deze altijd voor u monteren, maar hebben zelf een sterke voorkeur voor de zonnepanelen van A-merken.