Backoffice medewerker? Wij komen graag met je in contact! Lees meer

Airconditioning kantoor of bedrijfspand

Multi Energy Solutions

Voor de zakelijke klant zijn de wensen en eisen voor een aircosysteem vaak uniek. We zien hierbij standaard units terugkomen tot VRF systemen; professionele klimaatbeheersing met onafhankelijke zoneregeling.

Multi Energy Solutions levert en installeert VRF systemen en (multi)split airconditioning van alle betrouwbare merken met professionele ondersteuning voor u als zakelijke klant.

Klimaatbeheersing VRF systemen en airconditioning voor bedrijven - VRF installatie op dak - Multi Energy solutions

Klimaatoplossingen per bedrijf

Waar een kleiner kantoor of bedrijfspand prima af kan met een multi-split systeem wordt dat heel anders wanneer we kijken naar de grote installaties voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, datacentra, hotels of restaurants.

Er komen andere eisen aan het systeem dan enkel het hele jaar door een behaaglijk binnenklimaat creëren. Zo wilt u in een restaurant ook gericht geuren afvoeren. In een ziekenhuis of laboratorium is steriele lucht nodig. Binnen een datacentrum is koeling geen luxe maar van cruciaal belang. 

Multi Energy Solutions is naast installateur van airconditioning ook uw energie en  verduurzamingspartner. In het voorbeeld van het datacentrum adviseren we u over het hergebruik van de warmte voor de koeling van de aangelegen kantoren of zelfs als verwarming voor aangelegen stadsdelen. We gaan daarmee van branche naar bedrijfsspecifiek advies.

Klimaatbeheersing VRF systemen en airconditioning voor bedrijven - Multi Energy solutions

Multi-split of VRF (Variabel Refrigerant Flow)

Voor sommige situaties is het duidelijk dat een VRF systeem de oplossing is. In andere situaties is een multi-split weer slimmer. Hoewel een VRF systeem en een Multi Split airco overeenkomsten hebben, kennen deze twee toch grote verschillen.

Bij een multi-split systeem drijft de buitenunit een aantal binnenunits aan. Deze kunnen dan óf verwarmen óf koelen. Iedere unit heeft hierbij een eigen leidingsysteem. Bij een VRF systeem gaat er één leidingsysteem van de buitenunit naar alle binnenunits . Door de variabele flow van het koelmiddel kunt u iedere unit onafhankelijk laten koelen en/of verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan een kantoorruimte, waarbij de serverruimte gekoeld moet worden terwijl in de andere ruimte de temperatuur op 21 graden is ingesteld.

Unieke systemen, maatwerk advies

Welke vorm van airconditioning of klimaatbeheersing voor uw bedrijf het beste  blijkt, is altijd maatwerk. We komen daarom uw situatie graag bekijken om u zo gericht te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.

Onze zakelijke dekking is landelijk voor zowel airconditioning als onze andere verduurzamingsoplossingen zoals zonnepanelen of bv. led lijnverlichting.

Via het formulier kunt u een contactaanvraag doen. Wij bekijken uw aanvraag en bellen u binnen één werkdag terug met gericht advies. 

Liever nu direct contact? Bel of mail ons dan gerust!


Multi Energy Solutions

Tel: 0251 – 29 62 28
Mail: info@multienergysolutions.nl

Over Multi Energy Solutions

Kwaliteitsgarantie

Bij Multi Energy Solutions staat we voor kwaliteit. Dat ziet u terug in ons advies, onze producten en onze installaties. We werken met A-merken en het juiste installatiemateriaal. Zo kunt u er zeker van zijn dat nergens bezuinigd wordt op die kwaliteit. Heeft u zelf een voorkeur voor een ander merk dan wij, dan helpen we u hier in overleg uiteraard ook gewoon bij.

Welke keuzes u ook maakt, wij zorgen dat uw oplossingen correct gemonteerd en perfect werkend wordt opgeleverd.

Certificeringen

Multi Energy Solutions is een gecertificeerd installatiebedrijf voor airconditioning en verduurzamingsoplossingen.
We voeren de certificeringen InstallQ, STEK, ISO en VCA.

Multi Energy Solutions - Yavuz Sogutlu