Warmtepomp laten installeren

Installateur Vaillant warmtepompen

Multi Energy Solutions levert en installeert warmtepompen van Vaillant. Daarmee kiezen we voor betrouwbaarheid en kwaliteit voor onze klanten. 

Multi Energy Solutions levert en installeert:

  • Lucht-lucht warmtepomp
  • Lucht-water warmtepomp
  • Hybride warmtepomp
Warmtepomp installateur multi energy solutions - Vaillant AroTherm warmtepomp geinstalleerd bij woning

De warmtepomp, zeker van de toekomst.

Vaak wordt gedacht dat de warmtepomp een moderne uitvinding is. Een warmtepomp werkt volgens hetzelfde principe als de koelkast – alleen andersom. De techniek is daarmee dus zo’n 100 jaar oud. Honderd jaar ontwikkeling zorgt ervoor dat de warmtepomp veilig en betrouwbaar is voor zowel verwarming als verkoeling is.

Hoewel de warmtepomp niet goedkoop is, ligt de gemiddelde levensduur van een warmtepomp tussen de 15 en 20 jaar.  In die tijd verdient u de warmtepomp ruimschoots terug. Met de alsmaar stijgende gasprijs bespaart u met een investering in een warmtepomp geld.

Een warmtepomp kiest u echter niet alleen voor het geld. Een warmtepomp werkt CO2-neutraal. Een veel belangrijker voordeel is dus dat u de natuur en het leven op aarde er niet mee belast.

En daar krijgt u nog comfort voor terug ook.

Vaillant warmtepomp - bewezen techniek - warmtepomp installateur multi energy solutions
Over Multi Energy Solutions
Klimaatbeheersing VRF systemen en airconditioning voor bedrijven - Multi Energy solutions

Over Multi Energy Solutions

Partner in verduurzaming

Als partner in verduurzaming helpen en adviseren we u graag bij uw transitie naar een duurzame toekomst. Multi Energy Solutions heeft zich gespecialiseerd in verduurzaming van woning en bedrijf. We leveren en installeren warmtepompen, zonnepanelen, aircosystemen en led lichtlijnen. We werken daarbij zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw.

Bij Multi Energy Solutions staan we voor service en kwaliteit. Dat ziet u terug in ons advies, onze producten en onze installaties. We werken met A-merken en het juiste installatiemateriaal. Zo kunt u er zeker van zijn dat nergens bezuinigd wordt op die kwaliteit.

Heeft u recht op subsidie? Dan ondersteunen  we u bij de aanvraag, of regelen de subsidie aanvraag voor u.

Welke verduurzaming u ook kiest, wij zorgen dat het correct gemonteerd en perfect werkend wordt opgeleverd.

Certificeringen

Multi Energy Solutions is een gecertificeerd installatiebedrijf voor verduurzamingsoplossingen. We voeren de certificeringen InstallQ, STEK, ISO en VCA.

Teamfotos installatiebedrijf multi energy solutions -7

Lucht lucht warmtepomp / Airco

De lucht lucht warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht. U heeft een buitenunit die energie haalt uit de lucht en één of meerdere binnenunits die de lucht in huis verwarmen of juist koelen. De lucht lucht warmtepomp is  dus niets anders dan een airconditioning systeem.

De lucht lucht warmtepomp is makkelijk te plaatsen omdat er geen grondboringen aan te pas komen. We installeren meerdere soorten en merken airconditioning.

Wanneer u dus op zoek bent naar een lucht-lucht warmtepomp verwijzen we u graag naar Airconditioning.

Daikin stylish houtzwart - Multi Energy Solutions - installateur van airconditioning
Vaillant GeoTHERM hybride warmtepomp installateur multi energy solutions

Hybride warmtepomp

Een Hybride warmtepomp werkt samen met de HR ketel. De buitenunit haalt energie uit de buitenlucht en verhoogt de temperatuur. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt in de HR ketel. U behoudt de gemakken van een ketel doordat deze het tapwater regelt en bijspringt op de bijzonder koude dagen.

Doordat de hybride warmtepomp op elektriciteit werkt daalt het gasverbruik van de ketel. Deze hoeft namelijk veel minder te stoken. Hij werkt nu samen met de elektrische warmtepomp. 

Met de hybride warmtepomp daalt het gasverbruik maar stijgt het elektriciteitsgebruik. Zeker wanneer u zonnepanelen heeft is het een zeer interessante oplossing. De warmtepomp gebruikt de opgewekte elektriciteit van de zonnepanelen. Zo stijgt uw elektriciteitsrekening niet en daalt uw gasrekening.

Lucht water warmtepomp

De lucht water warmtepomp heeft hetzelfde werkingsprincipe als de hybride warmtepomp. Namelijk de buitenunit haalt energie uit de buitenlucht en verhoogt de temperatuur van water. Het verschil is dat deze niet samenwerkt met de CV ketel maar zelfstandig. Voor warm water heeft u hierbij dan ook een voorraadvat nodig.

De lucht water warmtepomp is een zeer duurzame oplossing, maar het is hierbij wel van belang dat uw huis zeer goed geïsoleerd is. Dit type zien we daarom vooral terug bij nieuwbouw.

Vaillant arotherm plus lucht-water warmtepomp installateur multi energy solutions

Meer informatie aanvragen

Als u interesse heeft in een warmtepomp dan adviseren we u hier graag bij. De kosten voor een warmtepomp kunnen enorm variëren afhankelijk van het type en uw wensen.

Graag bieden we u daarom de mogelijkheid om  uw vragen en wensen met ons te delen. We adviseren u vrijblijvend en geven u een helder beeld over de kosten die hierbij horen.

Als u het online formulier invult ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Liever een afspraak maken bij u thuis of op kantoor? Dat kan natuurlijk ook!


MULTI ENERGY SOLUTIONS
Tel: 0251 – 29 62 28
Mail: info@multienergysolutions.nl

Waarom Vaillant warmtepompen?

We lichten graag toe waarom wij kiezen voor Vaillant warmtepompen. Vaillant warmtepompen zijn verkrijgbaar voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Vaillant produceert verschillende typen warmtepompen zoals de hybride warmtepomp, lucht/water, lucht/lucht en aardwarmtepomp. Zo is er voor iedere wens een goed systeem.

Vaillant is inmiddels 140 jaar marktleider in de verwarmingstechniek en produceert al 40 jaar warmtepompen. Ze bieden u als eindgebruiker daarmee een zeer hoge betrouwbaarheid en kwaliteit. Qua geluidsproductie behoren Vaillant warmtepompen tot de stilste warmtepompen op de markt.

Directe ondersteuning

Als installateur weten we veel van de apparatuur, maar natuurlijk nooit zoveel als de mensen die ‘m zelf maken. Mocht er ooit wat zijn dat we zelf niet kunnen oplossen, kunnen we direct schakelen met onze vaste aanspreekpunten bij Vaillant zelf. Dit geeft ons als installatiebedrijf de zekerheid dat we het voor u als klant altijd professioneel en vakkundig op kunnen lossen.

Installeren jullie ook warmtepompen van andere merken?

Dat is geheel afhankelijk van het merk.
We hebben met meerdere merken warmtepompen ervaring. Met het ene merk goed, met de ander ronduit slecht. Heeft u een specifiek wens voor een ander merk? Vermeld dit dan bij uw aanvraag.

Gaat het om een lucht-lucht warmtepomp dan leveren en installeren we alle A-merken. Kijk voor informatie over de lucht-lucht warmtepompen op Airconditioning