Backoffice medewerker? Wij komen graag met je in contact! Lees meer

Airconditioning laten plaatsen

Multi Energy Solutions

Wie een airco wil laten plaatsen komt al snel voor een flink aantal keuzes te staan. Kies ik voor een enkele buitenunit of een multi-split unit? Welk merk airconditioning kies ik? En waar vind ik een betrouwbare installateur?

De betrouwbare installateur heeft u alvast gevonden. Op de andere vragen geven we u graag antwoord. Multi Energy Solutions levert en installeert airconditioning van alle betrouwbare merken.

Mitsubishi airco wit in donkergrijze kamer sfeerfoto

Airconditioning, heerlijk behaaglijk

Met airconditioning haalt u comfort in uw woning. Met een airco kunt u niet alleen koelen, u kunt de lucht ook juist verwarmen waardoor u het hele jaar een behaaglijk binnenklimaat creëert.

Voor wie al zonnepanelen heeft is een airco al helemaal een goede uitkomst. De energie die het systeem gebruikt wekt u dan namelijk zelf op. Daarmee verlaagt u dus de gasrekening omdat uw CV minder hoeft te verwarmen.

Multi Energy Solutions is naast installateur van airconditioning ook installateur van zonnepanelen en warmtepompen. Daarmee zijn wij een partner bij het verduurzamen van uw woning. We voorzien u van persoonlijk advies passend bij uw woning, uw wensen en leefgewoontes.

Advies over zonnenpanelen - Yavuz Sogutlu - Multi Energy solutions

Prijsindicatie voor airconditioning

Wanneer u interesse heeft in airconditioning voor uw woning komen we graag bij u langs om u de mogelijkheden uit te leggen. Heeft u liever vooraf een indicatie? Gebruik dan het online prijsindicatie.

Als u het online formulier invult ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. Liever toch een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook!


MULTI ENERGY SOLUTIONS
Tel: 0251 – 29 62 28
Mail: info@multienergysolutions.nl

Prijsindicatie aanvragen

Split of multi-split unit?

Een single-split airco systeem bestaat uit een binnen en een buitenunit. Bij een multi-split airco heeft u één buitenunit waar u meerdere binnenunits op kunt plaatsen.

Wanneer u meerdere kamers wilt voorzien van airconditioning is het in bijna alle gevallen slimmer om te kiezen voor een multi-split systeem. Dit is energiezuiniger, stiller, minder zichtbaar, bespaart ruimte, koudemiddel, onderhoud en installatiekosten.

Daikin split unit tekening - Multi Energy Solutions

Single split airconditioning

In deze schematische tekening van Daikin zien we 3 single-split units die ieder aan één binnenunit zijn gekoppeld.

Daikin multisplit unit tekening - Multi Energy Solutions

Multi split airconditioning

In deze schematische tekening van Daikin zien we slechts één multi-split unit die aan 3 binnenunits is gekoppeld.

Daikin stylish houtzwart - Multi Energy Solutions - installateur van airconditioning

Binnenunits voor ieder interieur

Nu steeds meer mensen voor airconditioning kiezen neemt de concurrentie voor de merken ook toe. Waar ‘vroeger’ alleen de bekende witte units te krijgen waren spelen de a-merken hier nu op in door ook stijlvolle airco units te produceren.

Een ontwikkeling die wij uiteraard toejuichen. Zo wordt de airco unit geen object meer dat u wilt wegwerken maar juist een centrale plek in uw ruimte wilt geven. Wat het genot ervan ook weer ten goede komt!

We leveren ieder type binnen unit. Kijk voor inspiratie eens naar de Daikin Stylish of de Mitsubishi Diamond.

Airco onderhoud Noord-Holland

Heeft u een airconditioning installatie, dan is  het belangrijk om periodiek onderhoud te plegen. Het normale onderhoud kunt u zelf doen. Denk hierbij aan het zuiver maken van de filters.

Woont u in de regio Noord-Holland? Dan kunt u voor het jaarlijkse onderhoud aan uw airconditioning contact opnemen met Multi Energy Solutions. We controleren uw airco installatie en vervangen onderdelen waar nodig. Ook meten we de druk van het systeem en vullen uw koelmiddel bij.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw installatie aanzienlijk en zorgt ervoor dat uw airco op zijn volledige rendement blijft koelen. Dit zorgt voor een stiller en energiezuiniger systeem omdat de airco minder hard hoeft te werken.


Kosten airco onderhoud
Iedere airco is anders en heeft verschillend onderhoud nodig. Daarom ontvangt u na uw aanvraag ontvangt een vrijblijvende prijsopgave voor uw model airco.

Airco onderhoud aanvragen

Wie komt er over de vloer?

Gecertificeerde airco monteurs

Bij Multi Energy Solutions staat we voor kwaliteit. Dat ziet u terug in ons advies, onze producten en onze installaties. We werken met A-merken en het juiste installatiemateriaal. Zo kunt u er zeker van zijn dat nergens bezuinigd wordt op die kwaliteit. Heeft u zelf een voorkeur voor een ander merk dan wij, dan helpen we u hier in overleg uiteraard ook gewoon bij.

Welke keuzes u ook maakt, wij zorgen dat uw nieuwe airco correct gemonteerd en perfect werkend wordt opgeleverd.

Certificeringen

Multi Energy Solutions is een gecertificeerd installatiebedrijf voor airconditioning en verduurzamingsoplossingen.
We voeren de certificeringen InstallQ, STEK, ISO en VCA.

Multi Energy Solutions - Yavuz Sogutlu
Airconditioning merken - Multi energy solutions - daikin, fuji electric, panasonic, vaillant, argo, mitsubishi

De beste merken airconditioning

Er zijn enorm veel producenten van airco’s. Waarbij er absoluut een kwaliteitsverschil bestaat in de levensduur, gebruikte onderdelen, het koelvermogen en stroomverbruik. Als de airco uitvalt tijdens ene hittegolf wordt u als klant niet gelukkig.

Wij werken daarom standaard met de A-merk airco’s Daikin, Panasonic, Vaillant, Mitsubishi, Fuji electric en Argo. Dit is onze basis, maar uiteraard leveren en monteren we op verzoek alle merken. Denk aan bv. aan LG of Samsung.

Heeft u zelf toch de voorkeur voor een  B-merk, dan helpen we u hier merk-afhankelijk ook bij. Let op, om onze kwaliteit te waarborgen zijn er ook B en C merken die wij niet monteren of leveren omdat we hiermee geen kwaliteit kunnen garanderen.