Backoffice medewerker? Wij komen graag met je in contact! Lees meer

OVER

MULTI ENERGY SOLUTIONS BV.

TELEFOONNUMMER
E-MAIL
Bedrijfsadres

Concordiastraat 77,
1951 AS Velsen-Noord

KVK nr.: 75414147

Zonnepanelen airco Installatiebedrijf Multi energy solutions heemskerk

Installateur & adviseur

Partner in verduurzaming

Bij Multi Energy Solutions staan we graag naast onze klanten. Met onze kennis van duurzame energie oplossingen adviseren we u bij de verduurzaming van uw bedrijf of woning.

Onze diensten omvatten:

  • Zonnepanelen
  • Airconditioning
  • VRF systemen
  • Led lichtlijnen
  • Warmtepomp
  • Gas naar hybride
  • Centraal aircosystemen
  • Advies bij verduurzaming


We nemen daarbij alle zaken uit handen, denk aan aanpassingen of vervanging van meterkasten, hulp bij financiering en subsidieaanvragen.

Certificeringen

Multi Energy Solutions is een gecertificeerd installatiebedrijf voor zonnepanelen en verduurzamingsoplossingen.
We voeren de certificeringen InstallQ, STEK, ISO en VCA.

Verduurzaming woning - installatiebedrijf Multi Energy Solutions met klant
Google reviews 4,9
4.9/5

Team vol energie

Het team van Multi Energy Solutions heeft inmiddels ruim 4000 installaties op naam staan. Van VvE projectbouw tot woningen met enkele zonnepanelen en van MKB panden tot grote projecten met honderden panelen gekoppeld met energie opslag en centraal aircosystemen.

Met ons team gekwalificeerde en gecertificeerde installateurs en dakwerkers kunt u er zeker van zijn dat niet alleen de panelen zelf maar ook de installatie, het onderhoud en de nazorg van hoge kwaliteit zijn.

KWALITEIT

Bij alles wat we doen hebben we een focus op kwaliteit. Dat ziet u terug in ons advies, onze producten en onze installaties. Standaard werken we met A-kwaliteit materialen. Tot  en met het installatiemateriaal kunt u er zeker van zijn dat nergens bezuinigd wordt op kwaliteit.

Van schuur tot zonnepark

We werken graag aan een duurzamer Nederland. We zijn in staat zeer grote projecten te realiseren voor bijvoorbeeld VvE’s  of panden met honderden zonnepanelen gekoppeld met een centraal aircosysteem. Dat doet er niets af dat we u graag helpen met zonnepanelen op uw woning of een airco op uw slaapkamer.

Naast installateur van zonnepanelen zijn wij een partner voor verduurzamen, bijvoorbeeld de installatie van led lichtlijnen en warmtepompen. We voorzien u van persoonlijk advies passend bij uw woning of bedrijfspand. We heten niet voor niets Multi Energy Solutions.

Zonnepanelen op Turks Cultureel Centrum Den Bosch - Multi Energy Solutions
Zeer professioneel bedrijf, ook de nazorg wordt volledig uit handen genomen. Wij zijn blij met onze 15 Honeywell zonnepanelen! Bedankt
Mark van Eijk
Afgelopen week hebben wij 26 zonnepanelen laten plaatsen en zeker naar alle tevredenheid. De eerste dag kwamen ze de voorbereidingen treffen en de tweede dag was alles alweer klaar! zeer tevreden met het eindresultaat
Roy Veenman
Een prima bedrijf geeft een goede voorlichting en een deskundig advies. Het plaatsen van de apparatuur op de juiste plaatsen is prima gedaan
Jaap Bult
Half maart 80 panelen op ons bedrijfspand geïnstalleerd. Installatie prima verlopen en inmiddels meer dan 5 Mw opgewekt. Honeywell panelen in combinatie met SolarEdge omvormer werkt prima.
Marco Dee
Een prima bedrijf geeft een goede voorlichting en een deskundig advies. Het plaatsen van de apparatuur op de juiste plaatsen is prima gedaan
Jaap Bult
Door Multienergysolutions uit Velsen-Noord bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. Dit is zeer vakkundig en netjes gedaan. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en raad een ieder dit bedrijf aan.
Rene Lowies
Multi Energy Solutions heeft bij ons een groot aantal zonnepanelen geïnstalleerd. Het gehele traject is zeer fijn verlopen. Bedankt heren.
Ali Ihsan Mumcuoglu
Vorige slide
Volgende slide

We komen graag bij u langs

U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Concordiastraat 77 in Velsen-Noord. Maar om u goed te kunnen helpen komen wij de situatie bij u ter plaatse altijd zelf bekijken. 

We komen dan ook graag bij u langs!

Bel of mail ons voor een afspraak op:

Klimaatbeheersing VRF systemen en airconditioning voor bedrijven - Multi Energy solutions